14/03/2020 14/03/2020 Στην Ακολουθία της Β’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στα νησιά της Ιερής Μητρόπολης Σύρου αντί κηρύγματος αναγνώσθηκε Ποιμαντορική Εγκύκλιος για την επιδημία του κορωνοϊού και τους τρόπους προφύλαξης και ανάσχεσης της διασποράς του, πρακτικούς και πνευματικούς.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε διαδοχικά στους Ιερούς Ναούς Αγίων Αναργύρων Μάννα, Αγίου...
14 Μαρτίου, 2020 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2020 - 14:24

Ποιμαντική Εγκύκλιος αντί κηρύγματος

Διαδώστε:
Ποιμαντική Εγκύκλιος αντί κηρύγματος

Στην Ακολουθία της Β’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στα νησιά της Ιερής Μητρόπολης Σύρου αντί κηρύγματος αναγνώσθηκε Ποιμαντορική Εγκύκλιος για την επιδημία του κορωνοϊού και τους τρόπους προφύλαξης και ανάσχεσης της διασποράς του, πρακτικούς και πνευματικούς. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε διαδοχικά στους Ιερούς Ναούς Αγίων Αναργύρων Μάννα, Αγίου Νεκταρίου στο Καρνάγιο και Ταξιαρχών στην Ερμούπολη όπου παρομοίως αναγνώσθηκε η Εγκύκλιος η οποία θα τυπωθεί σε αντίτυπα και θα διανεμηθεί στο λαό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων