04/07/2020 04/07/2020 Τη Σίφνο επισκέπτεται από το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος έγινε δεκτός κατά την άφιξή του από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βρύσης και τον ιερό Κλήρο του νησιού, τη Δήμαρχο Σίφνου κα Μ. Ναδάλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Χρυσίνη και τον...
04 Ιουλίου, 2020 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2020 - 11:01

Ποιμαντική επίσκεψη στη Σίφνο πραγματοποιεί ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη στη Σίφνο πραγματοποιεί ο Μητροπολίτης Σύρου

Τη Σίφνο επισκέπτεται από το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος έγινε δεκτός κατά την άφιξή του από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βρύσης και τον ιερό Κλήρο του νησιού, τη Δήμαρχο Σίφνου κα Μ. Ναδάλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Χρυσίνη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεροντή.

Το απόγευμα, στην Ιερά Μονή Βρύσης, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη, υπό τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’, κατά την οποία συζητήθηκαν ποιμαντικής, πνευματικής και διοικητικής φύσεως θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων