07/08/2022 07/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου κ. Δωρόθεος Β’ , ευρισκόμενος στην Άνδρο για την σημερινή Χειροτονία Πρεσβυτέρου, χθες το απόγευμα (6ης Αυγούστου) πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Αγίας Μαρίνης. Ακολούθως, επεσκέφθη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ίδρυματος «Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή» την περιοδική έκθεση «Αλεξάνδρα Αθανασιάδη – Πλάθοντας το άυλο», και στη...
07 Αυγούστου, 2022 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2022 - 19:37

Ποιμαντική Επίσκεψη του Μητροπολίτη Δωροθέου Β’ στην Άνδρο

Διαδώστε:
Ποιμαντική Επίσκεψη του Μητροπολίτη Δωροθέου Β’ στην Άνδρο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου κ. Δωρόθεος Β’ , ευρισκόμενος στην Άνδρο για την σημερινή Χειροτονία Πρεσβυτέρου, χθες το απόγευμα (6ης Αυγούστου) πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Αγίας Μαρίνης.

Ακολούθως, επεσκέφθη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ίδρυματος «Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή» την περιοδική έκθεση «Αλεξάνδρα Αθανασιάδη – Πλάθοντας το άυλο», και στη συνέχεια στο Ίδρυμα Πέτρου & Μαρίκας Κυδωνιέως, την ομαδική επετειακή έκθεση για την εκατονταετηρίδα 1922-2022, με το γενικό τίτλο «Το Πέρασμα», που παρουσιάζεται στα πλαίσια του εικαστικού θεσμού «Πλόες», που φιλοξενείται στους χώρους του Ιδρύματος για 28η χρονιά.

Εκεί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο Πρόεδρο του Ιδρύματος και καλό του φίλο, όπως τον χαρακτήρισε, Νικόλαο Σιγάλα.

Επεσκέφθη, επίσης, και ατομικές εκθέσεις καλλιτεχνών, που παρουσιάζονται στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ σε όλες τις Εκθέσεις συνεχάρη τους Καλλιτέχνες και τους ευχαρίστησε για την προσφορά και τη συμβολή τους στην προώθηση και ανάπτυξη του πολιτισμού στην Άνδρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων