27/01/2022 27/01/2022 Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις στο Γυμνάσιο με τάξεις Λυκείου και στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χώρας Κιμώλου, γενόμενος δεκτός με εκδηλώσεις τιμής, αγάπης και σεβασμού από τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές, με τους οποίους συνομίλησε και προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και ευχές. Ευχήθηκε, ωσαύτως,...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 13:31

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στα σχολεία της Κιμώλου

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στα σχολεία της Κιμώλου

Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις στο Γυμνάσιο με τάξεις Λυκείου και στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χώρας Κιμώλου, γενόμενος δεκτός με εκδηλώσεις τιμής, αγάπης και σεβασμού από τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές, με τους οποίους συνομίλησε και προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και ευχές.

Ευχήθηκε, ωσαύτως, και συνεχάρη τους Εκπαιδευτικούς για το έργο τους και τους διαβεβαίωση για τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην αντιμετώπιση προβλημάτων και την κάλυψη αναγκών της εκπαιδευτικής κοινότητος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επιστρέφει το μεσημέρι στην Αθήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων