10/07/2022 10/07/2022 Τη Σέριφο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος προέστη σύναξης με τους τρεις Εφημερίους της νήσου, κατά την οποία συζήτησαν ποιμαντικής και διοικητικής φύσεως θέματα. Το εσπέρας του Σαββάτου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλου Λειβαδίου, όπου και τα παλαιά λατομεία της νήσου,...
10 Ιουλίου, 2022 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2022 - 11:08

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στη Σέριφο

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σύρου στη Σέριφο

Τη Σέριφο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος προέστη σύναξης με τους τρεις Εφημερίους της νήσου, κατά την οποία συζήτησαν ποιμαντικής και διοικητικής φύσεως θέματα.

Το εσπέρας του Σαββάτου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλου Λειβαδίου, όπου και τα παλαιά λατομεία της νήσου, με την παρουσία του Δημάρχου και κατοίκων της περιοχής, προς τους οποίους ομίλησε διδακτικά.

Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κάτω Χώρας και εν συνέχεια επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Ταξιαρχών και το Μουσείο, που εγκαινίασε πρότριτα η υπουργός Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη.

 

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων