19/03/2023 19/03/2023 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επισκέφθηκε το ποίμνιό του στη Σέριφο. Στο νησί επισκέφθηκε και ευλόγησε τους μαθητές του Γυμνασίου με Τάξεις Λυκείου, ύστερα από συνεννόηση και συναίνεση της Διευθύντριας του Σχολείου. Τον ιεράρχη υποδέχθηκαν με εκπαιδευτικοί και μαθητές. Μιλώντας προς τους μαθητές και τις μαθήτριες, ο Σύρου Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε στο θάρρος και...
19 Μαρτίου, 2023 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2023 - 11:25

Ποιμαντική Επίσκεψη του Σύρου Δωροθέου σε σχολεία της Σερίφου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ποιμαντική Επίσκεψη του Σύρου Δωροθέου σε σχολεία της Σερίφου (ΦΩΤΟ)

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επισκέφθηκε το ποίμνιό του στη Σέριφο. Στο νησί επισκέφθηκε και ευλόγησε τους μαθητές του Γυμνασίου με Τάξεις Λυκείου, ύστερα από συνεννόηση και συναίνεση της Διευθύντριας του Σχολείου.

Τον ιεράρχη υποδέχθηκαν με εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Μιλώντας προς τους μαθητές και τις μαθήτριες, ο Σύρου Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε στο θάρρος και τη γενναιότητα, που πρέπει να έχουν στη ζωή τους, ώστε να αντιμετωπίζουν νικηφόρα τις δυσκολίες της ζωής και τους διαβεβαίωσε ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός πιστός φίλος των ανθρώπων, και ιδιαίτερα των παιδιών, στα οποία, όπως είπε στους Μαθητές Του , ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών, που δεν τα εγκαταλείπει, ούτε τα προδίδει.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Εκπαιδευτικούς για το έργο τους και προσέφερε στα παιδιά αθλητικό και εκπαιδευτικό υλικό, ευχόμενος σ’ αυτά καλή πρόοδο!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων