15/11/2022 15/11/2022 Τα Μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου και τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Ερμουπόλεως της Ι.Μ Σύρου, πραγματοποίησαν εκδρομή στη Μύκονο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης 60 προσκυνητές επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής, της οποίας ο Ηγούμενος Ἀρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος τους υπεδέχθη  και τους παρέθεσε μοναστηριακή τράπεζα. Επίσης επισκέφθηκαν τους...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 20:37

Προσκυνηματική επίσκεψη στη Μύκονο του Φιλοπτώχου και του Κατηχητικού της Ενορίας Ταξιαρχών Ερμουπόλεως

Διαδώστε:
Προσκυνηματική επίσκεψη στη Μύκονο του Φιλοπτώχου και του Κατηχητικού της Ενορίας Ταξιαρχών Ερμουπόλεως

Τα Μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου και τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Ερμουπόλεως της Ι.Μ Σύρου, πραγματοποίησαν εκδρομή στη Μύκονο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης 60 προσκυνητές επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής, της οποίας ο Ηγούμενος Ἀρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος τους υπεδέχθη  και τους παρέθεσε μοναστηριακή τράπεζα. Επίσης επισκέφθηκαν τους Ιερούς Ναούς της Χώρας, στους οποίους τους ξενάγησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Άνω Μεράς και Παλαιοκάστρου και Εφημέριος του Ιερού Ναού Παναχράντου, Πρωτοπρ. Βασίλειος Τζανιδάκης και ο Εφημέριος του Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς, Πρωτοπρ. Γέωργιος Κουσαθανάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων