31/12/2023 31/12/2023 Παιδιά κάθε ηλικίας από το πρωί σήμερα έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος ανταπέδιδε τις ευχές του με πολλή αγάπη στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, στο οποίο προσήλθε για να υποβάλει τις ευχές του, και εκ μέρους όλων των συναδέλφων του, ο Πλοηγός κ. Λεονάρδος Παλαιολόγος. Το μεσημέρι, στα Γραφεία...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2023 - 15:44

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές αντήχησαν στο Επισκοπείο Ερμούπολης

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές αντήχησαν στο Επισκοπείο Ερμούπολης

Παιδιά κάθε ηλικίας από το πρωί σήμερα έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος ανταπέδιδε τις ευχές του με πολλή αγάπη στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, στο οποίο προσήλθε για να υποβάλει τις ευχές του, και εκ μέρους όλων των συναδέλφων του, ο Πλοηγός κ. Λεονάρδος Παλαιολόγος.

Το μεσημέρι, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ άκουσε τις ευχές και τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τα Μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, και, μέσω skype απ’ ευθείας, η Φιλαρμονική του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη τα Μέλη της Φιλαρμονικής και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, ο οποίος διοργάνωσε την εκδήλωση, και ευχήθηκε στον Ιερό Κλήρο και το λαό της Τήνου για το νέο έτος 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων