11/03/2021 11/03/2021 Τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτή Καθηγητή, κ. Χρήστο Καραγιάννη, επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος. Συνοδευόμενος από τον Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας ΕΚΠΑ, κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδη, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε, την Πέμπτη 11 Μαρτίου, εθιμοτυπικά τον Κοσμήτορα με τον οποίο συνδέεται με ισχυρούς πνευματικούς δεσμούς φιλίας...
11 Μαρτίου, 2021 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 20:35

Στη Θεολογική Σχολή Αθηνών ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Στη Θεολογική Σχολή Αθηνών ο Μητροπολίτης Σύρου

Τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτή Καθηγητή, κ. Χρήστο Καραγιάννη, επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος.

Συνοδευόμενος από τον Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας ΕΚΠΑ, κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδη, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε, την Πέμπτη 11 Μαρτίου, εθιμοτυπικά τον Κοσμήτορα με τον οποίο συνδέεται με ισχυρούς πνευματικούς δεσμούς φιλίας από το διάστημα της κοινής τους διακονίας στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου, και τον οποίο συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, ευχηθείς καλή επιτυχία στην αποστολή του.

Ακολούθως, επεσκέφθη το παρεκκλήσιο της Θεολογικής Σχολής, την αρχική μορφή του οποίου, ως φοιτητής, συνδιαμόρφωσε το 1977 μετά του τότε συμφοιτητού του και νυν Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού κ. Θεοκλήτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων