15/01/2020 15/01/2020 Στο νησί των καραβοκύρηδων βρέθηκε κατά τον απόηχο των Εορτών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος κατά την παρουσία του εκεί, από τον Έπαρχο Άνδρου κ. Δημ. Λάσκαρη, τον Αντιδήμαρχο Άνδρου κ. Δημ. Γιαννίση και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Μαρία Βενετίκη. Κατ’ αρχάς, μετέβη στο «Εμπειρίκειο Γηροκομείο Άνδρου», όπου έγινε δεκτός με εκδηλώσεις...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 12:37

Στην Άνδρο ο Μητροπολίτης-Σε Γηροκομείο και Δήμο

Διαδώστε:
Στην Άνδρο ο Μητροπολίτης-Σε Γηροκομείο και Δήμο

Στο νησί των καραβοκύρηδων βρέθηκε κατά τον απόηχο των Εορτών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β’ , συνοδευόμενος κατά την παρουσία του εκεί, από τον Έπαρχο Άνδρου κ. Δημ. Λάσκαρη, τον Αντιδήμαρχο Άνδρου κ. Δημ. Γιαννίση και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Μαρία Βενετίκη. Κατ’ αρχάς, μετέβη στο «Εμπειρίκειο Γηροκομείο Άνδρου», όπου έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης από τη Διοίκηση, τους εργαζομένους και περιθαλπομένους σ’ αυτό. Ήταν εμφανής η χαρά και η ανακούφιση που ένιωσαν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι.

Μετά την επίσκεψή του στο « Εμπειρίκειο Γηροκομείο», ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, συνοδευόμενος από Εφημερίους της Χώρας, μετέβη στο εμβληματικό Δημαρχείο του νησιού και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του Δήμου Άνδρου, με την παρουσία του Δημάρχου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλών Δημοτών.


Αφού εξέφρασε τις ευχές του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνέστησε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να έχουν ενότητα και ομοψυχία, ώστε να παράγουν καλά έργα για την Άνδρο, στην οποία, όπως είπε, δεν αξίζουν τα καλά, αλλά τα άριστα, και προέτρεψε τους Δημότες να στηρίξουν την νέα Δημοτική Αρχή στις προσπάθειες της για την ανάπτυξη της Άνδρου και την ευημερία των ευγενών και πολιτισμένων κατοίκων της.
Ο Δήμαρχος άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης αναφέρθηκε στους τέσσερις στόχους, που επετεύχθησαν στους πρώτους μήνες της θητείας του, ζήτησε τη συνεργασία όλων των Μελών του Δημοτικού Συμβούλιο για το καλό της Άνδρου και των κατοίκων της και ευχήθηκε, όπως και όλοι οι ομιλητές, για το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων