24/08/2019 24/08/2019 Στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στην Άνω Μερά Μυκόνου ετέλεσε τη θεία Λειτουργία σήμερα το πρωί 24 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος. Στην ομιλία του προς τους συναχθέντες πιστούς, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στη ζωή, το έργο και τη διδασκαλία του εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, επισημαίνοντας ιδιαίτερα και λόγω της...
24 Αυγούστου, 2019 - 12:42

Στην Άνω Μερά Μυκόνου ο Μητρ. Δωρόθεος

Διαδώστε:
Στην Άνω Μερά Μυκόνου ο Μητρ. Δωρόθεος

Στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στην Άνω Μερά Μυκόνου ετέλεσε τη θεία Λειτουργία σήμερα το πρωί 24 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος.

Στην ομιλία του προς τους συναχθέντες πιστούς, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στη ζωή, το έργο και τη διδασκαλία του εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, επισημαίνοντας ιδιαίτερα και λόγω της παρουσίας πολλών παιδιών τους αγώνες του για την Παιδεία και τα Ελληνικά Γράμματα.

Το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα τελέσει θυρανοίξια Παρεκκλησίου του Αγίου Παϊσίου, στη θέση «Πουλή» και αύριο το πρωί θα συνιερουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών κ. Γεωργίου στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου, επί τη ανακομιδή των οστών του αοιδίμου Μητροπολίτου Χριστουπόλεως Πέτρου (Δακτυλίδη), του Μυκονίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων