26/02/2019 26/02/2019 Συνεχιζομένου του απαγορευτικού απόπλου των πλοίων, ο αποκλεισμένος στην Αθήνα Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στην Καλαμπάκα, όπου ευχήθηκε στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο και έλαβε μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ και με τη συμμετοχή...
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:22

Στην Καλαμπάκα ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Στην Καλαμπάκα ο Μητροπολίτης Σύρου

Συνεχιζομένου του απαγορευτικού απόπλου των πλοίων, ο αποκλεισμένος στην Αθήνα Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στην Καλαμπάκα, όπου ευχήθηκε στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο και έλαβε μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ και με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών του ωσαύτως άγοντος τα ονοματήριά του Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου, Κοζάνης κ. Παύλου, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Άρτης κ. Καλλινίκου, Ιλίου κ. Αθηναγόρα και Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου, πλειάδος Πρεσβυτέρων από την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και άλλες Μητροπόλεις, Μετεωριτών Μοναχών και Μοναζουσών και την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθους πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων