30/06/2021 30/06/2021 Με τη λειτουργική συμμετοχή των δύο Εφημερίων της Κύθνου και τη συμπροσευχητική παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Κωνστ. Φιλιππαίου και Μιχ. Ζαμπέτα, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Δρυοπίδος κ. Σταμ. Μαρτίνου και πολλών πιστών, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί, επί τη εορτή της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων,...
30 Ιουνίου, 2021 - 17:43

Στην Παναγία Κανάλα Κύθνου ο Μητροπολίτης Δωρόθεος Β΄

Διαδώστε:
Στην Παναγία Κανάλα Κύθνου ο Μητροπολίτης Δωρόθεος Β΄

Με τη λειτουργική συμμετοχή των δύο Εφημερίων της Κύθνου και τη συμπροσευχητική παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Κωνστ. Φιλιππαίου και Μιχ. Ζαμπέτα, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Δρυοπίδος κ. Σταμ. Μαρτίνου και πολλών πιστών, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί, επί τη εορτή της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων, στο Θεομητορικό Ιερό Ναό της Παναγίας Κανάλας, στον ομώνυμο όρμο της Κύθνου.

Κηρύσσων τον θείο λόγο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ευθύνη των ποιμένων, των γονέων και του σχολείου, προκειμένου να ανταποκριθούν στη θεία εντολή “διδάσκοντες αυτούς τηρείν πάντα όσα ενετειλάμην υμίν”, τονίζοντας τη μεγάλη ευθύνη όλων των φορέων της αγωγής στη σωστή καθοδἠγηση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Τέλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους πιστούς για την παρουσία τους, και ιδιαίτερα τα παιδιά, τα οποία παρακολούθησαν με τάξη και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, και ευχήθηκε σε όλους για τον αρχόμενο μήνα Ιούλιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων