12/07/2021 12/07/2021 Με την Κανονική άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας Πάρου. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο αυταδέλφου προσφιλούς του προσώπου, με τη συμμετοχή Εφημερίων της Πάρου και την παρουσία του και διατελέσαντος Υπουργού βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας...
12 Ιουλίου, 2021 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2021 - 10:12

Στην Πάρο ιερούργησε ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Στην Πάρο ιερούργησε ο Μητροπολίτης Σύρου

Με την Κανονική άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας Πάρου.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο αυταδέλφου προσφιλούς του προσώπου, με τη συμμετοχή Εφημερίων της Πάρου και την παρουσία του και διατελέσαντος Υπουργού βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιω. Βρούτση, του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου, της Αντιδημάρχου και Δώρας Σαρρή και πολλών πιστών, τηρούντων τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας για την παρασχεθείσα σ’ αυτόν άδεια και ευχήθηκε στους παρισταμένους για το θέρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων