17/01/2023 17/01/2023 Μετά από την ευγενική πρόσκληση του Διοικητού της Ναυτικής Πολεμικής Βάσης Αγκαθωπών Σύρου μετέβη σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου Πρωτοπρεσβύτερο Φλαβιανό και τον Αρχιδιάκονο π. Αντώνιο και τέλεσε κατ’ αρχάς Αγιασμό και εν συνεχεία ευλόγήσε την πίτα του Αγίου Βασιλείου. Ευχήθηκε στον Διοικητή,...
17 Ιανουαρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2023 - 18:22

Στην πολεμική Ναυτική Βάση Αγκαθωπών ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Στην πολεμική Ναυτική Βάση Αγκαθωπών ο Μητροπολίτης Σύρου

Μετά από την ευγενική πρόσκληση του Διοικητού της Ναυτικής Πολεμικής Βάσης Αγκαθωπών Σύρου μετέβη σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου Πρωτοπρεσβύτερο Φλαβιανό και τον Αρχιδιάκονο π. Αντώνιο και τέλεσε κατ’ αρχάς Αγιασμό και εν συνεχεία ευλόγήσε την πίτα του Αγίου Βασιλείου.

Ευχήθηκε στον Διοικητή, στον Υποδιοικητή, τους Αξιωματικούς, τους ναύτες και σε όσους εργάζονται υγεία, μακροημέρευση και το νέο έτος να είναι ειρηνικό για την Πατρίδα μας και για τα νησιά μας .

Ο αξιότιμος κύριος Διοικητής ανταπέδωσε εγκάρδιες ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο και για την στήριξη του στην ναυτική βάση και για το έργο το οποίο επιτελεί.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων