30/08/2019 30/08/2019 Στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου, ιδιοκτησίας του Καπετάν-Γιαννούλη Καμπάνη, στο χωριό των Ναυτικών και των Καπεταναίων, τις Στενιές της Άνδρου, ιερούργησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος στην ομιλία του προς τους εκκλησιασθέντες πιστούς, αφού συνεχάρη τον κτήτορα, παρεκάλεσε όλους να εύχονται ώστε κάθε τόπος, όπως και η Άνδρος, να διατηρεί...
30 Αυγούστου, 2019 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2019 - 10:17

Στις Στενιές της Άνδρου ο Μητρ.Σύρου

Διαδώστε:
Στις Στενιές της Άνδρου ο Μητρ.Σύρου

Στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου, ιδιοκτησίας του Καπετάν-Γιαννούλη Καμπάνη, στο χωριό των Ναυτικών και των Καπεταναίων, τις Στενιές της Άνδρου, ιερούργησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος στην ομιλία του προς τους εκκλησιασθέντες πιστούς, αφού συνεχάρη τον κτήτορα, παρεκάλεσε όλους να εύχονται ώστε κάθε τόπος, όπως και η Άνδρος, να διατηρεί ζωντανές τις εθνικές και θρησκευτικές του παραδόσεις, στις οποίες βρίσκεται η αλήθεια για μια αξιοβίωτη ζωή και τους προέτρεψε να διδάξουν τα παιδιά τους να μάθουν να ζουν με απλότητα και ολιγάρκεια, αρετές με τις οποίες ο ιερός Πρόδρομος έζησε και κατέκτησε τα ύψη της αγιότητος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων