15/02/2020 15/02/2020 Αύριο Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την ευκαιρία της ετήσιας εορτής του “ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΕΙΩΝ”, επί τη ιερά μνήμη του Πολιούχου Κέας Αγίου Χαραλάμπους, θα συναντηθεί με τους εν Αθήναις Κείους στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Φαλήρου, όπου θα ιερουργήσει, με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 17:15

Στον Άγιο Δημήτριο Φαλήρου ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος

Διαδώστε:
Στον Άγιο Δημήτριο Φαλήρου ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος

Αύριο Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την ευκαιρία της ετήσιας εορτής του “ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΕΙΩΝ”, επί τη ιερά μνήμη του Πολιούχου Κέας Αγίου Χαραλάμπους, θα συναντηθεί με τους εν Αθήναις Κείους στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Φαλήρου, όπου θα ιερουργήσει, με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, και θα τιμήσει με το Μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως τον “Σύνδεσμο των Απανταχού Κείων”, αναγνωρίζοντας και τιμώντας την επί 125 χρόνια φιλογενή δράση και προσφορά του, ως συνδετικού κρίκου μεταξύ των εν Κέα και των απανταχού Κείων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων