25/05/2022 25/05/2022 Με πηγαίες εκδηλώσεις αγάπης, τιμής και σεβασμού υπεδέχθησαν οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές του 5ου, 4ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος τους επεσκέφθη διαδοχικά, συνομίλησε μαζί τους, τους απηύθυνε πατρικές προτροπές και ευχές και τους διένειμε τετράδια, ειδικά φιλοτεχνημένα από την Ιερά Μητρόπολη για κάθε Σχολείο...
25 Μαΐου, 2022 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2022 - 11:59

Σχολεία της Ερμούπολης επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Σχολεία της Ερμούπολης επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Σύρου

Με πηγαίες εκδηλώσεις αγάπης, τιμής και σεβασμού υπεδέχθησαν οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές του 5ου, 4ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος τους επεσκέφθη διαδοχικά, συνομίλησε μαζί τους, τους απηύθυνε πατρικές προτροπές και ευχές και τους διένειμε τετράδια, ειδικά φιλοτεχνημένα από την Ιερά Μητρόπολη για κάθε Σχολείο χωριστά, ενώ οι μαθητές των Σχολείων προσέφεραν στον Σεβασμιώτταο εικαστικά δημιουργήματά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων