15/09/2023 15/09/2023 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ προεξήρχε το απόγευμα της Πέμπτης της Ακολουθίας των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό, που τελέσθηκε στον ομώνυμο εορτάζοντα Ιερό Ναό, στην πευκόφυτη περιοχή της Παρακοπής, με τη συμμετοχή Εφημερίων της Σύρου και πολλών πιστών. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ υπογράμμισε ότι ο Σταυρός είναι η πηγή...
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 12:23

Σύρου Δωρόθεος: Ο Σταυρός είναι η πηγή της ζωής για την Εκκλησία και τους πιστούς

Διαδώστε:
Σύρου Δωρόθεος: Ο Σταυρός είναι η πηγή της ζωής για την Εκκλησία και τους πιστούς

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ προεξήρχε το απόγευμα της Πέμπτης της Ακολουθίας των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό, που τελέσθηκε στον ομώνυμο εορτάζοντα Ιερό Ναό, στην πευκόφυτη περιοχή της Παρακοπής, με τη συμμετοχή Εφημερίων της Σύρου και πολλών πιστών.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ υπογράμμισε ότι ο Σταυρός είναι η πηγή της ζωής για την Εκκλησία και τους πιστούς, από τον Οποίο αρύονται καρτερία και υπομονή, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της καθημερινότητος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων