30/10/2022 30/10/2022 Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου τελέσθηκε σήμερα το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β’ με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ναού Αρχιμανδρίτης Νικολάου και Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αντωνίου επί τη εορτή του Αγίου Δημητρίου, Προστάτου του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τους απομάχους της ζωής υπογράμμισε το...
30 Οκτωβρίου, 2022 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2022 - 9:35

Σύρου Δωρόθεος: Πρέπει να τρέφουμε όλοι σεβασμό στους ανθρώπους που μόχθησαν στη ζωή τους

Διαδώστε:
Σύρου Δωρόθεος: Πρέπει να τρέφουμε όλοι σεβασμό στους ανθρώπους που μόχθησαν στη ζωή τους

Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου τελέσθηκε σήμερα το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β’ με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ναού Αρχιμανδρίτης Νικολάου και Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αντωνίου επί τη εορτή του Αγίου Δημητρίου, Προστάτου του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τους απομάχους της ζωής υπογράμμισε το σεβασμό που πρέπει όλοι να τρέφουν προς τα λευκά μαλλιά και τις ρυτίδες των προσώπων των ανθρώπων, που μόχθησαν στη ζωή τους, για να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά και την οικογένεια τους!

Εξέφρασε, προσέτι, το θαυμασμό του προς τον Πρόεδρο κ. Ιω. Χαρίτο, για την αγωνιστική διάθεση και τις άοκνες προσπάθειές του για τη βελτίωση της θέσης των Συνταξιούχων ΙΚΑ, προς τους οποίους ευχήθηκε να ζήσουν πολλά χρόνια, αντίδωρο των όσων πρόσφεραν με τον ιδρώτα και την εργασία τους στην κοινωνία.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Ιωάννης Χαρίτος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους συνεχάρη και ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για την 20ετή Ποιμαντορία του, τον ευχαρίστησε για όσα προσφέρει προς τα μέλη του Σωματείου, μέσω του Προγράμματος «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», και όχι μόνο!

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, παρετέθη δεξίωση στο παρακείμενο του Ναού Πρεσβυτέριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων