01/04/2024 01/04/2024 «Αχθοφόρος της Αγάπης». Τέτοιος προέτρεψε και ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ να αποδειχθεί και να αναδειχθεί ο εις Πρεσβύτερον χειροτονηθείς Γεώργιος Βιδάλης, κατά την Θεία Λειτουργία που τέλεσε, συνιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανατολικού Κογκό κ. Πολυκάρπου, στον Ιερό Ναό της Οσίας Ξένης, Μετόχιο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του...
01 Απριλίου, 2024 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024 - 14:34

Σύρου Δωρόθεος προς νέο Πρεσβύτερο: Να αποδειχθείς Αχθοφόρος της Αγάπης

Διαδώστε:
Σύρου Δωρόθεος προς νέο Πρεσβύτερο: Να αποδειχθείς Αχθοφόρος της Αγάπης

«Αχθοφόρος της Αγάπης». Τέτοιος προέτρεψε και ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ να αποδειχθεί και να αναδειχθεί ο εις Πρεσβύτερον χειροτονηθείς Γεώργιος Βιδάλης, κατά την Θεία Λειτουργία που τέλεσε, συνιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανατολικού Κογκό κ. Πολυκάρπου, στον Ιερό Ναό της Οσίας Ξένης, Μετόχιο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του Προϊσταμένου του Ναού Αρχιμ. Μελέτιου Ζαχαρόπουλου και Εφημερίων των Αθηνών.

Απευθυνόμενος προς τον μέλλοντα Πρεσβύτερο, παρουσία πυκνού εκκλησιάσματος, εξ αφορμής της σημερινής Ευαγγελικής Περικοπής, τον προέτρεψε να γίνει εθελοντής και αχθοφόρος της αγάπης στον κόσμο και ως Κληρικός να μιμηθεί τους τέσσερις νέους οι οποίοι μετέφεραν τον παράλυτο φίλο τους στο Χριστό και να ελκύει προς Αυτόν τους ανθρώπους με το ταπεινό του φρόνημα και το εκκλησιαστικό του ήθος.

Ευχαρίστησε και πάλι τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ανατολικού Κογκό κ. Πολύκαρπο για την συλλειτουργική παρουσία του και ευχήθηκε σε όλους για το επιόν Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων