19/04/2022 19/04/2022 Ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε χθες την Ακολουθία του Νυμφίου διαδοχικά στους Ιερούς Ναούς Γενεσίου της Θεοτόκου Καππαριάς, με τη συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού π. Γεωργίου Ζαρίκου και του Αρχιμ. Νικοδήμου Λουκά και με την παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ιωάννου Μπακέλα και των πιστών της Ενορίας, και Αγίου Γεωργίου Κάτω Στενιών,...
19 Απριλίου, 2022 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 10:04

Σύρου: Να αξιοποιήσουμε το δοθέν από τον Θεό τάλαντο

Διαδώστε:
Σύρου: Να αξιοποιήσουμε το δοθέν από τον Θεό τάλαντο

Ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε χθες την Ακολουθία του Νυμφίου διαδοχικά στους Ιερούς Ναούς Γενεσίου της Θεοτόκου Καππαριάς, με τη συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού π. Γεωργίου Ζαρίκου και του Αρχιμ. Νικοδήμου Λουκά και με την παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ιωάννου Μπακέλα και των πιστών της Ενορίας, και Αγίου Γεωργίου Κάτω Στενιών, με τη συμμετοχή του Εφημερίου Πρωτοπρ. Ηλία Πετράκη και την παρουσία του διατελέσαντος Δημάρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Νικ. Βιδάλη, του Πλοιοκτήτη Γιάν. Καμπάνη, Ανδρίων Πλοιάρχων και την παρουσία των πιστών της Ενοριακής Κοινότητος.

Και στους δύο Ναούς, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μίλησε προς τους πιστούς για το νόημα των Αγίων Ημερών, που διανύουμε, τόνισε το χρέος όλων να αξιοποιήσουν το δοθέν από το Θεό προς αυτούς τάλαντο, αφού το αναγνωρίσουν στην ψυχή τους, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους προς τον Δωρεοδότη Κύριο, τους προέτρεψε σε ενεργό και βιωματική συμμετοχή στη Μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας και τους ευχήθηκε για το Άγιο Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων