10/01/2022 10/01/2022 Συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του Ναού, Αρχιμ. Καλλίνικο, και Εφημερίους των πέριξ περιοχών, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ προέστη χθες του Εσπερινού στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Γαυρίου Άνδρου, με την παρουσία της Βουλευτού Κυκλάδων κ. Αικατερίνης Μονογυιού, του Δημάρχου Άνδρου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικών Συμβούλων, του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, του...
10 Ιανουαρίου, 2022 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2022 - 12:02

Σύρου: Πολλές φορές μόνοι μας κλείνουμε τον δρόμο προς τον Κύριο

Διαδώστε:
Σύρου: Πολλές φορές μόνοι μας κλείνουμε τον δρόμο προς τον Κύριο

Συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του Ναού, Αρχιμ. Καλλίνικο, και Εφημερίους των πέριξ περιοχών, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ προέστη χθες του Εσπερινού στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Γαυρίου Άνδρου, με την παρουσία της Βουλευτού Κυκλάδων κ. Αικατερίνης Μονογυιού, του Δημάρχου Άνδρου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικών Συμβούλων, του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, του Λιμενάρχη Γαυρίου, της Υποδιοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Γαυρίου και πολλών πιστών εντός και εκτός του Ναού, οι οποίοι προσήλθαν τηρούντες τα ισχύοντα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , ορμώμενος από τα Ευαγγελικά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» και « ετοιμάσατε την οδόν του Κυρίου», επεσήμανε ότι πολλές φορές μόνοι μας μετατρέπομε τη ζωή μας σε άνυδρη έρημο πνευματικής ξηρασίας και οι ίδιοι κλείνουμε το δρόμο προς τον Κύριο, εμποδίζοντάς Τον να εισέλθει στη ζωή μας, ώστε η έρημός της να ανθίσει και να υλοχαρίσει με έργα αρετής και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας.

Τέλος, ευχήθηκε οι ημέρες του 2022 να είναι ημέρες αγάπης και συνεργασίας, χωρίς φόβο και με σεβασμό προς τον διπλανό μας, ευχαρίστησε τον Εφημέριο του Ναού και τους συνεργάτες του για το υπ’ αυτών επιτελούμενο έργο και διένειμε προς τους παρισταμένους την Αγιοβασιλειόπιττα, με δώρα και ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων