31/12/2021 31/12/2021 Παιδιά κάθε ηλικίας, τηρώντας τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, από το πρωί σήμερα έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεο Β’, ο οποίος ανταπέδιδε τις ευχές του με πολλή αγάπη. Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις ευχές του προς τους αναγνώστες της Ιεράς Μητρόπολης:...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 13:28

Σύρου: Χωρίς προβλήματα και χωρίς στεναχώριες να έρθει το 2022

Διαδώστε:
Σύρου: Χωρίς προβλήματα και χωρίς στεναχώριες να έρθει το 2022

Παιδιά κάθε ηλικίας, τηρώντας τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, από το πρωί σήμερα έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεο Β’, ο οποίος ανταπέδιδε τις ευχές του με πολλή αγάπη.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις ευχές του προς τους αναγνώστες της Ιεράς Μητρόπολης: “Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά ευλογημένη με όλα τα καλά του Θεού, χωρίς προβλήματα και χωρίς στεναχώριες. Κυρίως να έχουμε όλοι υγεία και να προσέχουμε”.

 


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων