27/05/2020 27/05/2020 Θέματα που αφορούν τη Σύρο, το Νοσοκομείο αλλά και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις στο Επισκοπείο της Ερμούπολης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κα. Χριστιάννα Καλογήρου, η οποία συνοδευόμενη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, τον Προέδρο του ΕΚΑΒ κ....
27 Μαΐου, 2020 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 11:22

Συζήτηση για τη Σύρο και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες

Διαδώστε:
Συζήτηση για τη Σύρο και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες

Θέματα που αφορούν τη Σύρο, το Νοσοκομείο αλλά και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις στο Επισκοπείο της Ερμούπολης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κα. Χριστιάννα Καλογήρου, η οποία συνοδευόμενη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, τον Προέδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικ. Παπαευσταθίου, τον Προέδρο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων κ. Χρήστο Ροϊλό, τον Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος κ. Ιακ. Γκύζη, τον Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιω. Βαμβακούση, τον Διοικητή της ΑΕΝ Σύρου κ. Παναγιώτη Καραμήτσα και τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ ιατρό κ. Δημήτριο Πύρρο, πραγματοποίησαν εθυμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολίτη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων