15/02/2019 15/02/2019 Μορφωτική Εκδρομή στην Ακρόπολη του Άγιου Ανδρέα πραγματοποίησαν τα Κατηχητικά Σχολεία Σίφνου . Στην επιτυχία της εξορμήσεως συνέβαλαν οι Κατηχητές, πατέρες Απόστολος και Ιωάννης, οι Κατηχήτριες κυρίες Μαρία Παυλάκη, Σωτηρία Παλιάκη, Σοφία Θεοτοκάτου και Φλώρα Κόμη, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βρύσης, Αρχιμ. Ιωαννίκιος Λαμπρινός, με την προσφορά εδεσμάτων, ο κ. Αντώνιος Φραντζής, με την προσφορά...
15 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:23

Τα Κατηχητικά Σχολεία Σίφνου στην Ακρόπολη του Άγιου Ανδρέα

Διαδώστε:
Τα Κατηχητικά Σχολεία Σίφνου στην Ακρόπολη του Άγιου Ανδρέα

Μορφωτική Εκδρομή στην Ακρόπολη του Άγιου Ανδρέα πραγματοποίησαν τα Κατηχητικά Σχολεία Σίφνου .

Στην επιτυχία της εξορμήσεως συνέβαλαν οι Κατηχητές, πατέρες Απόστολος και Ιωάννης, οι Κατηχήτριες κυρίες Μαρία Παυλάκη, Σωτηρία Παλιάκη, Σοφία Θεοτοκάτου και Φλώρα Κόμη, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βρύσης, Αρχιμ. Ιωαννίκιος Λαμπρινός, με την προσφορά εδεσμάτων, ο κ. Αντώνιος Φραντζής, με την προσφορά του Λεωφορείου για τις μετακινήσεις, το Σούπερ-Μάρκετ των αδελφών Ξύδη, με την προσφορά νερού, ο Έπαρχος Σίφνου κ. Νικόλαος Βενάκης και ο υπεύθυνος της Ακρόπολης κ. Νικόλαος Βενάκης, τους οποίους θερμά ευχαρίστησε ο Υπεύθυνος των Κατηχητικών Σχολείων Σίφνου, Αρχιμ. Αγαθάγγελος Γιανναράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων