28/09/2019 28/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί στο ι. Παρεκκλήσιο του Αγίου Κυριακού, του Αναχωρητού στην παραθαλάσσια περιοχή “Καλαφάτης” Άνω Μεράς Μυκόνου, (της μνήμης του τιμωμένης αύριο Κυριακή) και ευχήθηκε στους εορτάζοντες κτήτορες του Παρεκκλησίου και τους εκκλησιασθέντες, τονίσας στην ομιλία του ότι και τα πνευματικά και τα υλικά αγαθά κερδίζονται με κόπο...
28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2019 - 18:32

“Τα πνευματικά και τα υλικά αγαθά, κερδίζονται με κόπο και μόχθο”

Διαδώστε:
“Τα πνευματικά και τα υλικά αγαθά, κερδίζονται με κόπο και μόχθο”

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί στο ι. Παρεκκλήσιο του Αγίου Κυριακού, του Αναχωρητού στην παραθαλάσσια περιοχή “Καλαφάτης” Άνω Μεράς Μυκόνου, (της μνήμης του τιμωμένης αύριο Κυριακή) και ευχήθηκε στους εορτάζοντες κτήτορες του Παρεκκλησίου και τους εκκλησιασθέντες, τονίσας στην ομιλία του ότι και τα πνευματικά και τα υλικά αγαθά κερδίζονται με κόπο και μόχθο, κατά το παράδειγμα του Αγίου Κυριακού, ο οποιος «εις εκατόν τους πόνους εκαρποφόρησεν»!

Ιδιαιτέρως δε εμνήσθη του ονόματος του κεκοιμημένου κτήτορος του Παρεκκλησίου Κυριάκου Καλαμαρά, φιλογενούς, φιλανθρώπου, φιλοπάτριδος και χαρισματικού ανθρώπου και επιτυχημένου και πρωτοπόρου επιχειρηματία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων