12/03/2020 12/03/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’  έπλευσε στην Κύθνο και τέλεσε την Ακολουθία του Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Δρυοπίδος, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου, Πρωτοπρεσβυτέρων Νικολάου και Χαριλάου, του Επάρχου Κέας – Κύθνου κ. Ιω. Ευαγγέλου, του Δημάρχου Κύθνου κ. Σταματίου Γαρδέρη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Κωνστ. Φιλιππαίου και Αντ. Κοκκιασμένου...
12 Μαρτίου, 2020 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 10:27

“Θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία”

Διαδώστε:
“Θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’  έπλευσε στην Κύθνο και τέλεσε την Ακολουθία του Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Δρυοπίδος, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου, Πρωτοπρεσβυτέρων Νικολάου και Χαριλάου, του Επάρχου Κέας – Κύθνου κ. Ιω. Ευαγγέλου, του Δημάρχου Κύθνου κ. Σταματίου Γαρδέρη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Κωνστ. Φιλιππαίου και Αντ. Κοκκιασμένου και πλήθους Κυθνίων πιστών.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στο περιεχόμενο και τις διδαχές των Ευαγγελικών Αναγνωσμάτων της Ακολουθίας και στα γεγονότα της επικαιρότητας, τονίζοντας ότι χωρίς φόβο και πανικό, αλλά με συνεργασία, ψυχραιμία, προσοχή και πίστη θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων