29/09/2022 29/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε χθες στη Μύκονο, διαδοχικά, θυρανοίξια δύο ιερών Παρεκκλησίων, του Οσίου Κυριακού, του Αναχωρητού, στην περιοχή “Πλακωτές”, και των Αγίων Θεοδώρων, στην περιοχή “Ορνός”, τους φιλαγίους κτήτορες των οποίων ευχαρίστησε και συνεχάρη. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Οσίου Κυριακού, καθώς και στη δύναμη, το...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 17:03

Θυρανοίξια Ιερών Παρεκκλησίων στη Μύκονο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ιερών Παρεκκλησίων στη Μύκονο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε χθες στη Μύκονο, διαδοχικά, θυρανοίξια δύο ιερών Παρεκκλησίων, του Οσίου Κυριακού, του Αναχωρητού, στην περιοχή “Πλακωτές”, και των Αγίων Θεοδώρων, στην περιοχή “Ορνός”, τους φιλαγίους κτήτορες των οποίων ευχαρίστησε και συνεχάρη.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Οσίου Κυριακού, καθώς και στη δύναμη, το θάρρος και την ελπίδα, που προσφέρουν οι Άγιοι Μάρτυρες, με την πίστη και την μέχρι θανάτου αφοσίωσή τους στο Θεό.

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων