26/09/2022 26/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β‘ τέλεσε χθες 25 Σεπτεμβρίου 2022, στη μνήμη των Εισοδίων της Θεοτόκου, τα Θυρανοίξια του ιερού Παρεκκλησίου Ιωάννου Προδρόμου, στην περιοχή «Αγίου Λαζάρου», στη Μύκονο, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Δήλου και Μυκόνου Πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Μαραγκό. Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β‘ συνεχάρη την φιλάγιο οικογένεια...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 10:42

Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου στη Μύκονο από τον Μητροπολίτη Σύρου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου στη Μύκονο από τον Μητροπολίτη Σύρου (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β‘ τέλεσε χθες 25 Σεπτεμβρίου 2022, στη μνήμη των Εισοδίων της Θεοτόκου, τα Θυρανοίξια του ιερού Παρεκκλησίου Ιωάννου Προδρόμου, στην περιοχή «Αγίου Λαζάρου», στη Μύκονο, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Δήλου και Μυκόνου Πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Μαραγκό.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β‘ συνεχάρη την φιλάγιο οικογένεια των Μυκονίων κτητόρων και τους ευχήθηκε η Παναγία να εισοδεύει στη ζωή τους υγεία και κάθε παρά Κυρίου ευλογία, ο δε Τίμιος Πρόδρομος να προδρομεί στη ζωή τους, απομακρύνοντας κάθε θλίψη και στεναχωρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων