17/09/2021 17/09/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος τέλεσε χθες τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, τιμωμένου επ’ ονόματι της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Σοφίας και Αγάπης, στην περιοχή “Σχολή” της Χώρας Μυκόνου. Ομιλών προς τους προσελθόντες, αφού συνεχάρη την φιλάγιο οικογένεια των κτητόρων, ανεφέρθη στον Τίμιο Σταυρό ως σύμβολο νίκης των πιστών, οι οποίοι, νικούν...
17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2021 - 22:17

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος τέλεσε χθες τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, τιμωμένου επ’ ονόματι της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Σοφίας και Αγάπης, στην περιοχή “Σχολή” της Χώρας Μυκόνου.

Ομιλών προς τους προσελθόντες, αφού συνεχάρη την φιλάγιο οικογένεια των κτητόρων, ανεφέρθη στον Τίμιο Σταυρό ως σύμβολο νίκης των πιστών, οι οποίοι, νικούν κάθε δυσκολία και αψηφούν το θάνατο, όπως οι σήμερα τιμώμενες Αγίες, τις φερώνυμες των οποίων αρετές τους προέτρεψε να καλλιεργήσουν στη ζωή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων