11/01/2020 11/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε σήμερα Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου στη θέση «Μαράθι», πλησίον του φράγματος της Χώρας, το οποίο οι κτητορές του το έχουν περιλάμπρως κατακοσμήσει με περίτεχνα εκκλησιαστικά ξυλόγλυπτα και βυζαντινής τεχνοτροποίας εικόνες, με την παρουσία πλειάδος πιστών, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκάς και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Στην προσλαλιά του,...
11 Ιανουαρίου, 2020 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2020 - 21:54

Θυρανοίξια παρεκκλησίου στο “Μαράθι” της Μυκόνου

Διαδώστε:
Θυρανοίξια παρεκκλησίου στο “Μαράθι” της Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε σήμερα Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου στη θέση «Μαράθι», πλησίον του φράγματος της Χώρας, το οποίο οι κτητορές του το έχουν περιλάμπρως κατακοσμήσει με περίτεχνα εκκλησιαστικά ξυλόγλυπτα και βυζαντινής τεχνοτροποίας εικόνες, με την παρουσία πλειάδος πιστών, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκάς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τους κτήτορες και αναφέρθηκε στο σωτηριολογικό περιεχόμενο του γεγονότος της Ενανθρωπίσεως του Κυρίου και στη σημειολογία της Βαπτίσεώς του, και ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων