10/12/2023 08/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 τα Θυρανοίξια παρεκκλησίου, ανεγερθέντος προς τιμήν της Αγίας Προμήτορος Άννης, στην περιοχή «Φύλακας» της Ερμούπολης, με την εντυπωσιακή παρουσία πιστών, οι οποίοι παρακολούθησαν την τελετή και τον εν συνεχεία τελεσθέντα Εσπερινό, παρά τη συνεχή βροχόπτωση. Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου...
10 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2024 - 11:52

Θυρανοίξια παρεκκλησίου της Αγίας Άννης στην Ερμούπολη τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Θυρανοίξια παρεκκλησίου της Αγίας Άννης στην Ερμούπολη τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 τα Θυρανοίξια παρεκκλησίου, ανεγερθέντος προς τιμήν της Αγίας Προμήτορος Άννης, στην περιοχή «Φύλακας» της Ερμούπολης, με την εντυπωσιακή παρουσία πιστών, οι οποίοι παρακολούθησαν την τελετή και τον εν συνεχεία τελεσθέντα Εσπερινό, παρά τη συνεχή βροχόπτωση.

Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ , αφού συνεχάρη τους κτήτορες του δεσπόζοντος ήδη της περιοχής καλαισθήτου Παρεκκλησίου, πατέρα και υιό, οι οποίοι το ανήγειραν στην μνήμη της αδοκήτως εκλιπούσης συζύγου και μητρός των Άννης και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, αναφέρθη εν συντομία στη ζωή της Αγίας Προμήτορος Άννης και την συνεισφορά της στο σχέδιο της Θείας Οικονομίας και ευχήθηκε σε όλους για τις προσιούσες Άγιες Ημέρες της Θείας Επιφανείας.

Το πρωί της Κυριακής 10ης Δεκεμβρίου 2ο23, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην περιοχή «Πέτρα» της Ερμούπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων