11/01/2023 11/01/2023 Ύστερα από πρόσκληση του Διοικητού της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου Άνδρου, Υποπλοιάρχου κ. Μιχαήλ Πέππα (ΠΝ), ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη το πρωί της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις της, συνοδευόμενος από τον εφημέριο της περιοχής Μακροταντάλου Πρωτοπρ. Παναγιώτη Μανιδάκη. Εκεί ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα, ευχηθείς υπέρ υγείας, μακροημερεύσεως και ασφαλείας του Ενδοξωτάτου Αρχηγού...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 21:55

Τη Βασιλόπιτα της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου Άνδρου ευλόγησε ο Σύρου Δωρόθεος

Διαδώστε:
Τη Βασιλόπιτα της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου Άνδρου ευλόγησε ο Σύρου Δωρόθεος

Ύστερα από πρόσκληση του Διοικητού της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου Άνδρου, Υποπλοιάρχου κ. Μιχαήλ Πέππα (ΠΝ), ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη το πρωί της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις της, συνοδευόμενος από τον εφημέριο της περιοχής Μακροταντάλου Πρωτοπρ. Παναγιώτη Μανιδάκη.

Εκεί ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα, ευχηθείς υπέρ υγείας, μακροημερεύσεως και ασφαλείας του Ενδοξωτάτου Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού, των Κυβερνητών και των Πληρωμάτων των Πολεμικών Πλοίων, που φυλάσσουν τα προς ανατολάς θαλάσσια σύνορα της Πατρίδος, καθώς και στον Διοικητή, τον Υποδιοικητή, τους Αξιωματικούς, τα στελέχη και τους υπηρετούντες στη Ναυτική Βάση νέους, προς τους οποίους ευχήθηκε ιδιαιτέρως να καταστούν “καλοί πολίτες” και χρήσιμα μέλη της κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων