19/01/2023 19/01/2023 Ύστερα από πρόσκληση του Στρατηγού-Περιφερειακού Διευθυντού των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Μιχαλόπουλου, ο  Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.  μετέβη στα Γραφεία της Περιφερειακής Διοικήσεως, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα. Ευχήθηκε υπερ του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού, των Διευθυντών των Τμημάτων Ασφαλείας, Α.Τ. Σύρου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, των Αξιωματικών,...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 21:47

Τη Βασιλόπιτα των Αστυνομικών ευλόγησε ο Σύρου Δωρόθεος

Διαδώστε:
Τη Βασιλόπιτα των Αστυνομικών ευλόγησε ο Σύρου Δωρόθεος

Ύστερα από πρόσκληση του Στρατηγού-Περιφερειακού Διευθυντού των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Μιχαλόπουλου, ο  Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.  μετέβη στα Γραφεία της Περιφερειακής Διοικήσεως, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα.

Ευχήθηκε υπερ του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού, των Διευθυντών των Τμημάτων Ασφαλείας, Α.Τ. Σύρου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, των Αξιωματικών, Στελεχών και εργαζομένων, ανδρών και γυναικών, στα γραφεία της Ελληνικής Αστυνομίας και τους συνεχἀρη για το έργο τους και ιδιαίτερα για τον παιδαγωγικό τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουν παρεκτρεπομένους.

Ο κ. Περιφερειακός Διευθυντής της ΕΛΑΣ ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ για την στήριξή του στο έργο των Αστυνομικών Υπηρεσιών, την οποία ο Σεβασμιώτατος με τη σειρά του επιβεβαίωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων