20/09/2020 20/09/2020 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας, της επιλεγομένης «των κυνηγών», στην ειδυλλιακή περιοχή «Πότισμα», στο Μάννα της Σύρου, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ υπαίθρια, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ευσταθίου, προστάτου των κυνηγών, με την παρουσία του Βουλευτού Κυκλάδων κ. Φιλ. Φόρτωμα, Αξιωματικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Προέδρου και...
20 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2020 - 18:29

Τίμησαν τον Προστάτη των κυνηγών στη Σύρο

Διαδώστε:
Τίμησαν τον Προστάτη των κυνηγών στη Σύρο

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας, της επιλεγομένης «των κυνηγών», στην ειδυλλιακή περιοχή «Πότισμα», στο Μάννα της Σύρου, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ υπαίθρια, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ευσταθίου, προστάτου των κυνηγών, με την παρουσία του Βουλευτού Κυκλάδων κ. Φιλ. Φόρτωμα, Αξιωματικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Προέδρου και των Μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου και πολλών Χριστιανών.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , αφορμώμενος από τη σημερινή Ευαγγελική Περικοπή, αναφέρθηκε στη σωστή αξιολόγηση των πραγμάτων στη ζωή μας, ώστε να μη χάνουμε την αληθινή ζωή και την ψυχή μας, χωρίς την οποία όλα χάνουν την αξία τους.

Συνεχάρη τον Κυνηγετικό Σύλλογο για την αγάπη και τη μέριμνά του προς το ιερό Παρεκκλήσιο και αναφερόμενος στο άθλημα του κυνηγιού υπενθύμισε την υποχρέωση όλων να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον και τα ζώα, τα οποία προσέφερε ο Θεός στον άνθρωπο, άλλα για συντροφιά και άλλα για την επιβίωσή του.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων