09/02/2020 09/02/2020 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος « Ανωμερίτισσες» με το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου τίμησαν την Μητέρα του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου, κ. Δωροθέου, κατά την εκδήλωση της ευλογίας της πίττας του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Άνω Μερά, σήμερα 9 Φεβρουαρίου. Η Μητέρα του Επισκόπου Αικατερίνη συνοδευομένη από τον υιό της Νικόλαο, τιμήθηκε για την 20ετή υπηρεσία...
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:32
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 22:40

Τιμήθηκε η μητέρα του Μητροπολίτου Σύρου

Διαδώστε:
Τιμήθηκε η μητέρα του Μητροπολίτου Σύρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος « Ανωμερίτισσες» με το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου τίμησαν την Μητέρα του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου, κ. Δωροθέου, κατά την εκδήλωση της ευλογίας της πίττας του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Άνω Μερά, σήμερα 9 Φεβρουαρίου.

Η Μητέρα του Επισκόπου Αικατερίνη συνοδευομένη από τον υιό της Νικόλαο, τιμήθηκε για την 20ετή υπηρεσία της στην Αστυνομία Πόλεων (1946 – 1966), ως Αξιωματικός και Διοικητικός Υπάλληλος. Την τιμητική αναμνηστική πλακέτα προσέφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Αργυρώ Πλουμιστού δια χειρός του Διοικητού Α.Τ. Μυκόνου κ. Αλεξάνδρου Σκουλού.

 

 

Παρόντες ήσαν πλήθος Ανωμεριτών μεταξύ των οποίων ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στυλ. Πρίγκος, ο διατελέσας Δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Μεράς κ. Πέτρος Σταυρακόπουλος , οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βιγλιάρης, Ζουγανέλης , και Ελένη Καλπουρτζή, οι Δημοτικές Σύμβουλες κυρίες Μανιάτη και Κοντιζά.

Η Μητέρα Επισκόπου ευχαρίστησε συγκινημένη τους προσφωνήσαντες κ. Φρ. Βιγλιάρη και κα Ιακωβίνα Αϊβαζόγλου, όπως και τους παραστάντες Κληρικούς Πρωτοπρ. Πέτρο Μαραγκό Αρχιερατικό Επίτροπο Μυκόνου και Δήλου και τον Πνευματικώς Προϊστάμενο και Υπεύθυνο της Ιεράς Μονής Θεοτόκου Τουρλιανής Αρχιμ. Αλέξιο, για την παρουσία τους και τους επαινετικούς λόγους τους.

Ο Σέβ. απουσιάζων στην Κέα για την εορτή του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους, ευχαρίστησε με επιστολές του, τους τιμήσαντες την Μητέρα του.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων