11/01/2024 11/01/2024 Στην εμβληματική Αίθουσα Τελετών «Γιάννης Ρίτσος» του Πνευματικού Κέντρου Ερμουπόλεως, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών Ερμούπολης-Σύρου, κας Ειρ. Χαρδαλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του δραστήριου αυτού Συλλόγου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα με την παρουσία του Δημάρχου, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπου του ΡΚαθολικού Επισκόπου Σύρου, του...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 9:25

Την Αγιοβασιλειόπιτα του Συλλόγου Μικρασιατών Ερμούπολης-Σύρου ο Μητροπολίτης Δωρόθεος

Διαδώστε:
Την Αγιοβασιλειόπιτα του Συλλόγου Μικρασιατών Ερμούπολης-Σύρου ο Μητροπολίτης Δωρόθεος

Στην εμβληματική Αίθουσα Τελετών «Γιάννης Ρίτσος» του Πνευματικού Κέντρου Ερμουπόλεως, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών Ερμούπολης-Σύρου, κας Ειρ. Χαρδαλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του δραστήριου αυτού Συλλόγου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα με την παρουσία του Δημάρχου, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπου του ΡΚαθολικού Επισκόπου Σύρου, του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ερμούπολης, της Διευθύντριας της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, του Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου, του Εισαγγελέως Εφετών, και πολλών Συριανών

Στην εναρκτήρια ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στις δράσεις του κατά το παρελθόν έτος 2023, η Γραμματέας παρουσίασε το αφιερωμένο σε προσωπικότητες που γεννήθηκαν ή έζησαν στη Σμύρνη Ημερολόγιο, ενώ μικτό μουσικό σχήμα Συριανών καλλιτεχνών και η Χορωδία του Συλλόγου απέδωσαν Μικρασιάτικα παραδοσιακά Κάλαντα και τραγούδια.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη την Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών για την πολιτιστική προσφορά τους στα κοινωνικά δρώμενα της Σύρου και ευχήθηκε πλήρη επιτυχία των σκοπών του για το ανατείλαν νέο έτος, ενώ αναγνώστηκαν μηνύματα των Βουλευτών των Κυκλάδων κα Μονογυιού και κ. Φόρτωμα και κατά την κοπή της Αγιοβασιλειόπιττας απηύθυναν ευχές και, ο εκπρόσωπος του Ρ/Καθολικού Επισκόπου, ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και τα μέλη του Δ.Σ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων