10/01/2023 10/01/2023 Την Αγιοβασιλόπιτα στο “Εμπειρίκειο Γηροκομείο” Άνδρου ευλόγησε σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄. Ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντού κ. Ψυχάλη, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Γηροκομείο και ευλόγησε την πίτα παρουσία των Αντιδημάρχων Μαρίας Βενετίκη και Δημ. Γιαννίση, των εργαζομένων και περιθαλπομένων στο Ίδρυμα γερόντων και γεροντισσών, προς τους οποίους...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 18:45

Την Αγιοβασιλόπιτα του “Εμπειρίκειου Γηροκομείου” Άνδρου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δωρόθεος Β΄

Διαδώστε:
Την Αγιοβασιλόπιτα του “Εμπειρίκειου Γηροκομείου” Άνδρου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δωρόθεος Β΄

Την Αγιοβασιλόπιτα στο “Εμπειρίκειο Γηροκομείο” Άνδρου ευλόγησε σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄.

Ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντού κ. Ψυχάλη, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Γηροκομείο και ευλόγησε την πίτα παρουσία των Αντιδημάρχων Μαρίας Βενετίκη και Δημ. Γιαννίση, των εργαζομένων και περιθαλπομένων στο Ίδρυμα γερόντων και γεροντισσών, προς τους οποίους ευχήθηκε υγεία και δύναμη.

Συνεχάρη τους εργαζομένους στο Γηροκομείο για την κοπιώδη μέριμνά τους προς τους τροφίμους και ιδιαιτέρως τον φιλογενή Πλοιοκτήτη κ. Επαμεινώνδα Εμπειρίκο, ο οποίος, συνεχίζοντας το έργο και τιμώντας την παρακαταθήκη των αειμνήστων γονέων του Γεωργίου και Σοφίας στηρίζει το Ίδρυμα αυτό προστασίας του γήρατος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων