07/04/2019 07/04/2019 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος πραγματοποιεί ποιμαντική περιοδεία στην ιερά νήσο Μήλο και το απόγευμα τέλεσε την Ακολουθία του Εσπερινού της Δ Κυριακής των Νηστειών στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πολλωνίων, με τη συμμετοχή Εφημερίων της νήσου, του Δημάρχου Μήλου και πολλών πιστών. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην ομιλία του αναφέρθηκε...
07 Απριλίου, 2019 - 11:47

Την Μήλο επισκέφθηκε ο Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Την Μήλο επισκέφθηκε ο Μητρ. Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος πραγματοποιεί ποιμαντική περιοδεία στην ιερά νήσο Μήλο και το απόγευμα τέλεσε την Ακολουθία του Εσπερινού της Δ Κυριακής των Νηστειών στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πολλωνίων, με τη συμμετοχή Εφημερίων της νήσου, του Δημάρχου Μήλου και πολλών πιστών.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο του Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος και στην πρόνοια του Αγίου να καταγράψει σε βιβλίο αναλυτικά τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλει ο άνθρωπος προκειμένου να φθάσει στην πνευματική τελειότητα και την θέαση του Κυρίου, γνωρίζοντας ότι η πνευματική προκοπή και τελειότητα κατακτώνται σταδιακά από τον άνθρωπο.
Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στο κατάμεστο από Μηλίους υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο κέντρο της Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος», όπου παρακολούθησε μουσική εκδήλωση, αφιερωμένη στην επέτειο των 199 χρονών από την «μετανάστευση» του περίφημου αγάλματος της «Αφροδίτης της Μήλου» στη Γαλλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των προσπαθειών του Δήμου Μήλου για την επιστροφή του αγάλματος στην πατρίδα του.
Μετά το πέρας της εκδηλώσεως, την οποία κατέγραψε τηλεοπτικός σταθμός της Γαλλίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Μήλου, για την υπέροχη απόδοση των τραγουδιών, και τους Μουσικοδιδασκάλους κα Μαρία Μικίδου και κ. Κωνστ. Συμεωνίδη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων