12/08/2022 12/08/2022 Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η Τήνος θα εορτάσει με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια την Κοίμηση της Θεοτόκου και θα τιμήσει τη μνήμη των πεσόντων κατά τον τορπιλισμό του πολεμικού πλοίου «Έλλη» από τους Ιταλούς στο λιμάνι του νησιού. Να σημειωθεί ότι στο φετινό εορτασμό του «Πάσχα...
12 Αυγούστου, 2022 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 20:24

Τήνος: Δεκαπενταύγουστος με πλήρη εκκλησιαστική τάξη

Διαδώστε:
Τήνος: Δεκαπενταύγουστος με πλήρη εκκλησιαστική τάξη

Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η Τήνος θα εορτάσει με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια την Κοίμηση της Θεοτόκου και θα τιμήσει τη μνήμη των πεσόντων κατά τον τορπιλισμό του πολεμικού πλοίου «Έλλη» από τους Ιταλούς στο λιμάνι του νησιού.

Να σημειωθεί ότι στο φετινό εορτασμό του «Πάσχα του καλοκαιριού» στη Τήνο και σε αντίθεση με ότι συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια, περιλαμβάνεται κανονικά, όπως αναμενόταν, η λιτανεία της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης με πλήρη εκκλησιαστική τάξη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του εορτασμού της εθνικοθρησκευτικής πανηγύρεως της 15ης Αυγούστου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων