14/08/2019 14/08/2019 ΤΗΝΟΣ – Βαγγέλης Καρπαθάκης  Την Κοίμηση της Θεοτόκου πανηγυρίζει το ιερό νησί της Μεγαλόχαρης, η Τήνος. Γονατιστοί και φέτος προσέρχονται οι πιστοί στη Παναγία μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο. Το απόγευμα τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο κενοτάφιο Κ/Δ ΕΛΛΗ που βρίσκεται κάτω από τον ναό της Μεγαλόχαρης. Ακολούθως...
14 Αυγούστου, 2019 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2019 - 22:18

ΤΗΝΟΣ: Γονατιστοί στην Παναγία μας

Διαδώστε:
ΤΗΝΟΣ: Γονατιστοί στην Παναγία μας

ΤΗΝΟΣ – Βαγγέλης Καρπαθάκης 

Την Κοίμηση της Θεοτόκου πανηγυρίζει το ιερό νησί της Μεγαλόχαρης, η Τήνος.

Γονατιστοί και φέτος προσέρχονται οι πιστοί στη Παναγία μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο.

Το απόγευμα τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο κενοτάφιο Κ/Δ ΕΛΛΗ που βρίσκεται κάτω από τον ναό της Μεγαλόχαρης.

Ακολούθως τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου παρουσία πολιτικών, πολιτειακών και στρατιωτικών αρχών και πλήθος πιστών.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας, στη παρουσία του ιερού προσκυνήματος της Τήνου στη ζωή των Ελλήνων ενώ στο τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους απόδημους Έλληνες όπου γης και άναψε μια λαμπάδα στην εικόνα της Παναγίας γι’ αυτούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων