20/05/2020 20/05/2020 Από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Γαβαλλάς παρέλαβε το Άγιο Φως το οποίο μετέφερε στη Σύρο, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαΐου 2020 έπειτα από εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄.  Ο Σεβασμιώτατος θα μεταφέρει ο ίδιος το Άγιο Φως στα νησιά Τήνο, Μύκονο...
20 Μαΐου, 2020 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 11:23

Το Άγιο Φως “έφτασε” στη Σύρο

Διαδώστε:
Το Άγιο Φως “έφτασε” στη Σύρο

Από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Γαβαλλάς παρέλαβε το Άγιο Φως το οποίο μετέφερε στη Σύρο, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαΐου 2020 έπειτα από εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄. 

Ο Σεβασμιώτατος θα μεταφέρει ο ίδιος το Άγιο Φως στα νησιά Τήνο, Μύκονο και Άνδρο που ανήκουν στην Ιερή Μητρόπολη κατά τις προσεχείς ποιμαντικές επισκέψεις του σε αυτά ενώ οι εφημέριου της Σύρου το έχουν ήδη παραλάβει και το μεταφέρουν στις ενορίες του από όπου το παραλαμβάνουν οι πιστοί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων