29/06/2019 29/06/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος από το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην Κύθνο. Το απόγευμα προέστη του Εόρτιου Εσπερινού στον Ιερό Ναό των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Δρυοπίδος, με την παρουσία του Επάρχου Κέας- Κύθνου κ. Ευαγγέλου, του Δημάρχου Κύθνου κ. Σταμ. Γαρδέρη, του Προέδρου του...
29 Ιουνίου, 2019 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2019 - 18:36

Το νησί της Κύθνου επισκέφθηκε ο Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Το νησί της Κύθνου επισκέφθηκε ο Μητρ. Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος από το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην Κύθνο. Το απόγευμα προέστη του Εόρτιου Εσπερινού στον Ιερό Ναό των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Δρυοπίδος, με την παρουσία του Επάρχου Κέας- Κύθνου κ. Ευαγγέλου, του Δημάρχου Κύθνου κ. Σταμ. Γαρδέρη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνστ. Φιλιππαίου, του Αντιδημάρχου κ. Ηλιού, της υποψήφιας Βουλευτού των Κυκλάδων κας Αικατερίνης Μονογιού και πλήθους πιστών Κυθνίων και παραθεριστών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στο έργο των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και κάλεσε όλους τους πιστούς να γίνουν Απόστολοι και κατηχητές του μηνύματος του Χριστού και της Εκκλησίας στην ψυχή των παιδιών τους.

Ευχαρίστησε επίσης και συνεχάρη τα παιδιά του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, για την προετοιμασία καλλιτεχνικής Εκδήλωσης μετά τον Εσπερινό και τα προέτρεψε να συνεχίσουν τις πατρώες παραδόσεις και τα ωραία έθιμα του νησιού τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων