17/04/2020 17/04/2020 Κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία συγγενών, οι οποίοι κατ’ έτος, σαν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, πλημμύριζαν το Κοιμητήριο της Ερμούπολης κατά την τελετή της διά των τάφων περιφοράς του Επιταφίου, και με τη συμμετοχή μόνο του Εφημερίου του Κοιμητηριακού Ναού και των Διακόνων, λόγω των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος...
17 Απριλίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2020 - 16:33

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: “Βουβό” Τρισάγιο στην Ερμούπολη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: “Βουβό” Τρισάγιο στην Ερμούπολη (ΦΩΤΟ)

Κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία συγγενών, οι οποίοι κατ’ έτος, σαν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, πλημμύριζαν το Κοιμητήριο της Ερμούπολης κατά την τελετή της διά των τάφων περιφοράς του Επιταφίου, και με τη συμμετοχή μόνο του Εφημερίου του Κοιμητηριακού Ναού και των Διακόνων, λόγω των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος Β’, αμέσως μετά την τελετή της Αποκαθηλώσεως, τέλεσε Τρισάγιο στο Κοιμητήριο Ερμουπόλεως Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των εκεί αναπαυμένων και έρανε με δαφνόφυλλα και λεμονόφυλλα όλους τους τάφους.

Μετά το πέρας της τελετής, απευθυνόμενος στους πιστούς, μέσω της τοπικής Τηλεόρασης, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ υπογράμμισε ότι τέλεσε το τρισάγιο ως εκ προσώπου του καθ’ ενός Ερμουπολίτη και Συριανού ξεχωριστά, συγγενής του οποίου αναπαύεται στο Κοιμητήριο, και ευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής όλων των κεκοιμημένων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων