28/05/2019 28/05/2019 Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Μαΐου 2019 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών η συνάντηση του Γέροντος Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιου με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερωνύμου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Αλέξιος...
28 Μαΐου, 2019 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2019 - 22:23

Η Τιμία Κάρα της Αγίας Βαρβάρας επέστρεψε στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Η Τιμία Κάρα της Αγίας Βαρβάρας επέστρεψε στα Τρίκαλα

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Μαΐου 2019 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών η συνάντηση του Γέροντος Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιου με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερωνύμου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αλέξιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει επί μακρόν με τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς, οι οποίοι με πολύ χαρά εξέφρασαν την αγάπη και το σεβασμό τους προς τον κ. Αλέξιο.

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε την Τιμία και Θαυματουργό Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας την οποία επέστρεψε από την πόλη του Πειραιά ο οικείος Ποιμενάρχης κ. Σεραφείμ αφού από της 14ης έως 27ης Μαΐου είχε εκτεθεί σε προσκύνημα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς.

Το μεσημέρι ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος δεξιώθηκε τους Αγίους Αρχιερείς και είχαν την ευκαιρία να ομιλήσουν περί πνευματικών θεμάτων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων