15/09/2019 15/09/2019 Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες: Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του...
15 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2019 - 18:20

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων

Διαδώστε:
Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη, Μονές και χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια ημέρα από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Μαρτύρων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και της ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου από 7:30-12:30 βραδινή στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας» και της ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ο Εσπερινός, η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και της εορτής του Αγίου Ευσταθίου, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και της ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και της ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την ίδια μέρα από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Οσίας Πολυξένης ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

 

ΦΩΤΟ: Άποψη της πόλης των Τρικάλων (φώτο: Wikipedia)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων