22/02/2019 22/02/2019 Τη Τίμια Κάρα του Οσίου Δαυίδ,  με λαμπρότητα υποδέχθηκε το Φλαμούλι Τρικάλων όπου πλήθος πιστών με υπομονή και κατάνυξη  περίμενε να προσκυνήσει τον Άγιο. Στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο ιερός κλήρος και ο πιστός λαός υποδέχτηκαν την θαυματουργό Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ,...
22 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2019 - 9:50

Με λαμπρότητα η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Με λαμπρότητα η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ στα Τρίκαλα

Τη Τίμια Κάρα του Οσίου Δαυίδ,  με λαμπρότητα υποδέχθηκε το Φλαμούλι Τρικάλων όπου πλήθος πιστών με υπομονή και κατάνυξη  περίμενε να προσκυνήσει τον Άγιο.

Στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο ιερός κλήρος και ο πιστός λαός υποδέχτηκαν την θαυματουργό Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ, την οποία μετέφερε ο Καθηγούμενος Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ από την μονή του Οσίου στη Βόρεια Εύβοια.

 

πηγή:https://www.trikalaola.gr/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων