25/05/2019 25/05/2019 Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών βρίσκεται από της 23ης Μαΐου 2019, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης για να συμμετάσχει στην πανήγυρη του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος. Πνευματική ευκαιρία επισκέψεως στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά είχαν το μεσημέρι της 24ης Μαΐου 2019 ο Μητροπολίτης Τρίκκης και...
25 Μαΐου, 2019 - 12:06

Ο Μητρ. Λαγκαδά στην Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λαγκαδά στην Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών

Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών βρίσκεται από της 23ης Μαΐου 2019, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης για να συμμετάσχει στην πανήγυρη του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος.

Πνευματική ευκαιρία επισκέψεως στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά είχαν το μεσημέρι της 24ης Μαΐου 2019 ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.

Εκεί έτυχαν θερμής υποδοχής, κατά την μοναστική τάξη, ξεναγήθηκαν από την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεοκτίστη και συνομίλησαν με τις μοναχές επί πνευματικών θεμάτων.

Το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης είχε την ευκαιρία να περπατήσει και να ξεναγηθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο στις ομορφιές της πόλεως των Τρικάλων.

Το βράδυ απόλαυσε τη θεατρική παράσταση «Νεομάρτυς Άγιος Παύλος, διακόσια χρόνια από το μαρτύριό του» από την Θεατρική ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ ΑΛΕΞΙΟΣ».

Μετά τη θεατρική παράσταση ο κ. Ιωάννης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο στο Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως που βρίσκεται στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων