05/09/2019 05/09/2019 Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αγιασμός της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Τρίκαλα εν όψει των υποχρεώσεων της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020. Σύσσωμη η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΤ με τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη και της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ με επικεφαλής τον Αχιλλέα Βανταλή, υποδέχθηκαν τους αθλητές και το προπονητικό...
05 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2019 - 17:09

Ο Πρωτοσύγκελλος στον Αγιασμό του Α.Ο. Τρίκαλα B.C.

Διαδώστε:
Ο Πρωτοσύγκελλος στον Αγιασμό του Α.Ο. Τρίκαλα B.C.

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αγιασμός της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Τρίκαλα εν όψει των υποχρεώσεων της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020. Σύσσωμη η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΤ με τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη και της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ με επικεφαλής τον Αχιλλέα Βανταλή, υποδέχθηκαν τους αθλητές και το προπονητικό τιμ, αλλά και τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή του Αγιασμού.

Βρέθηκαν στο κλειστό, οι Βουλευτές κ. Αθανάσιος Λιούτας και κ. Κατερίνα Παπακώστα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας πολιτισμού-αθλητισμού και δημοσίων σχέσεων κ. Άκης Αναστασίου, ο πρόεδρος της e trikala κ. Ιωάννης Κωτούλας, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Λάππας, ο πρώην πρόεδρος των διαιτητών καλαθοσφαίρισης κ. Νίκος Χλωρός ενώ την ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα εκπροσώπησε ο κ. Ζήσης Κατσαντώνης και τον σύλλογο χάντμπολ του Α Ο Τρίκαλα οι κ. Κώστας Τρίχας και κ. Χάρης Καλλιάρας.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους προς την ομάδα, άπαντες ευχήθηκαν το καλύτερο ξεκίνημα της νέας ομάδας μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα, υγεία και επιτυχίες , αλλά και την στήριξη τους σε ότι χρειαστεί ο σύλλογος. Επικράτησε μια ιδιαίτερη θερμή ατμόσφαιρα σε οικογενειακό κλίμα και φαίνεται ότι ο μπασκετικός ΑΟΤ θα τύχει συμπαράστασης και στήριξης απ΄ όλους.

Την τελετή του Αγιασμού τέλεσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας και ο Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Σταμόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων